Hozzávalók:
56 g liszt
1 tk. sütőpor
csipet só
1 tk. kakaópor
57 g vaj
450 g étcsoki
120 g fehércsoki
4 tojás
200 g cukor
150 g aszalt áfonya
Az étcsokit és a fehércsokit összetördelem és a vajjal 2-3 perc alatt felolvasztom a mikróban, félidőben megkeverem. Egy tálban összekeverem a lisztet, a sütőport, a sót, a kakaóport. Habverővel a tojásokat a cukorral habosítom, majd hozzáadom a csokis masszát. Egyneműsítem, s beleforgatom a szárazanyagokat. Végül beleszórom az aszalt áfonyát. Egy órára hűtőbe teszem. Sütőpapíros tepsire kanál segítségével kis halmokat teszek, és vizes kézzel ellapogatom. 170-175 fokos sütőben 15-20 percig sütöm.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése